Over ons

Geluksmomentjes voor iedereen!

De Stichting Gelukkig Ouder Worden (SGOW) richt zich op het bevorderen van de gelukkige oude dag waarbij de stichting zich met name richt op kwetsbare ouderen. Dit doet de stichting door activiteiten en projecten voor ouderen te initiëren, faciliteren en te organiseren, waarmee vitaliteit en sociaal contact bevorderd wordt.

De projecten die we steunen zijn voorbeeldprojecten, die door anderen overgenomen kunnen worden. Bijvoorbeeld het project Vergroot je Wereld waarbij kinderen en ouderen uit Putten bij elkaar gebracht worden, om gezamenlijk dingen te ondernemen.

Een grote groep ouderen is in onze samenleving in de knel geraakt. De kwaliteit van hun leven is beneden de maat. Dit kan en moet in de ogen van de stichting veranderen. De stichting wil dan ook bijdragen aan een samenleving die ouderen faciliteert in een aangenaam leven dat past bij hun mogelijkheden en behoeften.

“Mensen gelukkig ouder laten worden. Dat is ons doel. En met welk geluksmomentje dat ook is, dat maakt niet uit. Als het maar geluk brengt.”

Documenten

Jaarverslag 2019
Jaarverslag 2020
Jaarverslag 2021
Beleidsplan