The Good Old Time(r)s Rit

Om ouderen én bestuurders meerdere geluksmomentjes te bezorgen!

Op zaterdag 1 juli a.s. wordt er een mooie dag georganiseerd voor zowel bewoners van zorginstellingen in Putten als de eigenaars/bestuurders van mooie oldtimers; The Good Old Time(r)s Rit!

 We beginnen met een hartelijke ontvangst bij vier verschillende zorginstellingen in Putten, zodat de bewoners kunnen genieten van alle pracht & praal, met de oldtimer (of liefhebberauto) op de foto kunnen en mogelijk een klein rondje meerijden in de buurt van de zorginstelling.

Daarna vertrekken de chauffeurs met de bolides vanaf de zorginstellingen, waar de bewoners de oldtimers uitzwaaien en de rit officieel begint. Deze zal leiden langs mooi historische plekken op de prachtige Veluwe en deze worden voorzien van leuke informatie.

De deelnemers van de rit zullen een heerlijke ‘picknickmand’ met lunch meekrijgen om onderweg op een mooi plekje te kunnen nuttigen. Er wordt een uur voor de lunch en een uur na de lunch gereden. Na de lunch wordt de rit weer vervolgd en zal er een feestelijke afsluiting plaatsvinden bij Transportbedrijf Van de Brug in Putten met een hapje en een drankje.

In 2019 werd er een rit mede georganiseerd door de Stichting Samen Verder Putten en de opbrengst kwam ten goede aan de Week van de Dementie Putten, wat een onderdeel is van de Stichting Gelukkig Ouder Worden. Uiteraard waren we zeer vereerd met de opbrengst omdat wij projecten voor ouderen en mensen met dementie in Putten organiseren. Wij hebben nu het stokje overgenomen om een dergelijke rit te organiseren.

We hopen dat u net zo enthousiast bent als wij en wilt deelnemen aan de rit. Dan kunnen we samen een geluksmomentje aan de ouderen in de verzorgingshuizen in Putten geven en met de opbrengst van deze dag nog vele meer.

Aanmelden kan heel eenvoudig per mail: wendy@gelukkigouderworden.org tot vrijdag 24 juni a.s. U ontvangt nadere informatie na aanmelding. Deelname bedraagt € 37,50 p.p. (incl. ontvangst, lunch en eindfeest).

Gelukskoerier worden?

Om deze (vervoers)activiteiten te kunnen blijven doen en verder uitbreiden hebben we nog meer vrijwillige Gelukskoeriers nodig. Wie Gelukskoerier wordt heeft geen groot rijbewijs nodig, een regulier rijbewijs voldoet. Wie op een rolstoelbus gaat rijden, krijgt hier een opleiding voor. Het belangrijkste in dit vrijwilligerswerk is enthousiasme, een goed humeur en affiniteit met ouderen. We rijden met de bussen in de regio van Putten en Nijkerk.

Aanmelden als Gelukskoerier