Afgelopen zomer stond er de Wensboom van Stichting Gelukkig Ouder Worden in de verzorgingshuizen van Putten. Er werden vele mooie wensen ingediend. Waaronder een wens van enkele bewoners van woning Krachtighuizen van Woonzorgcentrum Elim. Zij schreven de wens op de wenskaart om een keer lekker koffie te drinken in een landelijke omgeving. De Pluktuin ’t Platteland werd aangegeven als idee.

En deze wens werd als eerste uitgekozen om vervuld te worden!

Zo stond op zaterdagochtend 26 november één van onze Gelukskoeriers met zijn bus klaar om de bewoners op te halen. Ze werden warm en hartelijk ontvangen in de sfeervolle ruimte van de Pluktuin. De koffie met de taartjes lieten zich goed smaken. Ondertussen werd er gekeken naar de vele herkenbare brocante spulletjes. Ook leuk dat twee van de bewoners die vroeger timmerman waren, diep onder de indruk waren van de balkenconstructie van de ruimte.

Op de terugweg werden de bewoners door de Gelukskoerier getrakteerd op een mooi ritje door het buitengebied van Putten. Dit uitje was een hele mooie beleving en zeker een geluksmomentje voor de bewoners van woning Krachtighuizen!

Natuurlijk is dit niet de enige wens die we gaan vervullen. We zijn al flink bezig met de volgende wensen die door de bewoners van de zorginstellingen zijn ingeleverd. Dus meer volgt nog…