Stichting Gelukkig Ouder Worden heeft een nieuwe activiteit geïnitieerd om het geluk van ouderen nog meer dan voorheen te kunnen bevorderen. Met een wagenpark van zeven bussen – waarvan er vier ook toegankelijk zijn voor rolstoelen – organiseert de stichting het vervoer voor de dagactiviteiten van Zorgerf Buiten-land. Daarnaast zullen de bussen gebruikt worden om allerlei leuke en gezellige uitjes te organiseren voor ouderen die minder mobiel zijn en zelf niet meer zo makkelijk op pad kunnen.

Afgelopen zaterdag zijn de bussen onthuld met de prachtige, nieuwe bestickering met als belangrijkste boodschap ‘Geluksmomentjes voor iedereen’. Deze nieuwe dienst binnen de stichting Gelukkig Ouder Worden heeft ‘Gelukskoeriers’ als naam gekregen.

De vrijwilligers die in deze bussen rijden, zijn absoluut Gelukskoeriers. Zij brengen – door met de bussen uitjes te doen – echt geluk in het leven van ouderen, die anders minder makkelijk op pad kunnen. Heerlijk naar de schaapskooi in het voorjaar met een goed gevulde picknickmand, gezellig genieten van het kinderkookcafé voor jong en oud of een avondje naar een theatervoorstelling kunnen. Dat brengt echt geluk!

Anke Huizing overhandigde bij de onthulling van de bussen namens Kringloop OverNodig een cheque, waarmee meerdere uitjes en dus geluksmomentjes kunnen worden bekostigd.

Vrijwilligers gezocht

Heeft u interesse om een Gelukskoerier te worden? Stuur dan een mail naar info@gelukkigouderworden.org o.v.v. ‘gelukskoerier’.