Geluksmomentjes voor ouderen, zeker nu, zijn zó belangrijk. Vandaar dat Stichting Gelukkig Ouder Worden een kerstkaartenactie bedacht heeft. De actie gaat om vrolijke kerstkaarten die ingekleurd en voorzien van een wens kunnen worden door basisschoolleerlingen in Putten en Nijkerk. En daarna worden de kerstkaarten verspreid onder ouderen in Putten en Nijkerk.

Inmiddels zijn de kinderen flink aan de slag geweest en wat heeft dat creatieve, leuke en lieve kaarten opgeleverd. Stichting Gelukkig Ouder Worden is heel blij met het resultaat.

De kaarten zijn in Putten verspreid onder ouderen door Welzijn Putten, Norschoten Putten, Zorggroep Noordwest-Veluwe en Zorgerf Buiten-Verblijf. In Nijkerk heeft Sigma Nijkerk dit verzorgd.

Bedankt!

Stichting Gelukkig Ouder Worden bedankt graag de deelnemende scholen: De Gabriëlschool (locatie Kelnarij en Bijsteren), OBS De Schovenhorst, Accent Praktijkonderwijs Nijkerk, Christelijke Basisschool Holk en Kiekeboe Putten. Daarnaast bedanken we MegaDruk voor het kosteloos drukken van alle kaarten.

Kerstgroet

Via deze weg wenst de Stichting Gelukkig Ouder Worden iedereen – zeker in deze rare tijd – heel fijne kerstdagen en een gelukkig en vooral gezond 2021!